itulau_fanua

Tala Fou

Le Evolution of Liquid Nitrogen Containers

O tane vai ninitona vai, e pei o le loloto cryogenic koneteina meaola, e faʻaaogaina lautele i falemaʻi ma faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga.O le atina'eina o koneteina fa'asusu vai o se fa'agasologa fa'asolosolo, fa'atusaina e le sao o tagata popoto ma tagata popoto i luga o le toeitiiti atoa le seneturi, fa'asolosolo mai i ulua'i fa'ata'ita'iga i le poto fa'atekinolosi ua tatou masani ai i aso nei.

I le 1898, na maua ai e le saienitisi Peretania o Duval le mataupu faavae o le peleue vacuum adiabatic, lea na maua ai le lagolago faʻapitoa mo le gaosiga o koneteina vai.

I le 1963, na muamua fausia ai e le fomai tipitipi Amerika o Dr. Cooper se masini malulu e faʻaaoga ai le nitrogen vai e fai ma puna o le pusaaisa.O le vai o le nitrogen na faʻatonuina e ala i se vacuum-sealed circuit i le pito o se naifi malulu, tausia le vevela o le -196°C, e mafai ai ona manuia togafitiga mo tulaga e pei o le maʻi o Parkinson ma tuma e ala i le malulu o le talamus.

E oʻo atu i le 1967, na molimauina e le lalolagi le faʻataʻitaʻiga muamua o le faʻaaogaina -196 ° C pusa nitrogen vai mo le faʻasaoina loloto o le cryogenic o se tagata-James Bedford.O lenei mea e le gata na faʻaalia ai le alualu i luma mataʻina o le tagata i le faʻasaienisi o le olaga ae na faʻaalia ai foʻi le faʻaogaina aloaia o le teuina o cryogenic loloto e faʻaaoga ai koneteina vai, faʻamaonia ai lona faʻatupulaia o le taua ma le taua.

I le afa seneturi ua tuanaʻi, o le pusa oona vai na faʻateleina i le vaega o le soifua maloloina.I aso nei, o loʻo faʻaaogaina tekinolosi cryopreservation e faʻasaoina ai sela i totonu o le vai i le -196 ℃, faʻaosofia le moe le tumau aʻo faʻasaoina o latou uiga taua.I le tausiga o le soifua maloloina, o le pusa nitrogen vai e faʻaaogaina mo le cryopreservation o totoga, paʻu, toto, sela, gaʻo ponaivi, ma isi faʻataʻitaʻiga meaola, e fesoasoani i le atinaʻeina o vailaʻau cryogenic falemaʻi.E le gata i lea, e mafai ai ona faʻalauteleina le gaioiga o biopharmaceuticals pei o tui ma bacteriophages, faʻafaigofie le faʻaliliuga o suʻesuʻega faasaienisi.

a

Haier Biomedical's liquid nitrogen container e fetaui ma manaoga eseese o tagata fa'aoga e pei o su'esu'ega fa'asaienisi, mea tau eletise, vaila'au, kamupani fa'afoma'i, fale su'esu'e, falema'i, nofoaga toto, ma nofoaga e pulea ai fa'ama'i.O le fofo lelei mo le teuina o le toto, sela o le tino, ma isi faʻataʻitaʻiga faʻapitoa, faʻamautinoaina le mautu o gaioiga faʻataʻitaʻiga i totonu o se siosiomaga maualalo-vevela.

e

Faatasi ai ma se tautinoga i le misiona a le kamupani o le "faia o le olaga ia sili atu," Haier Biomedical o loʻo faʻaauau pea ona faʻauluina mea fou e ala i tekinolosi ma saili suiga mataʻutia i le sailiga o le tulaga lelei e ala i le puipuiga atamai o le olaga faasaienisi.

1. Fuafuaga fou e leai se aisa
O le Haier biomedical's liquid nitrogen container o loʻo faʻaalia ai se fausaga faʻapitoa faʻafefe e puipuia lelei ai le faʻatupuina o le kiona i luga o le ua o le koneteina, ma se fausaga alavai fou e taofia ai le faʻaputuina o vai i luga o le fola i totonu.

2. Fa'aautometi le fa'amamaina o le vai
O le atigipusa e tuʻufaʻatasia uma le tusi ma le faʻapipiʻiina otometi, faʻapipiʻi ai se kesi vevela galuega e faʻaitiitia ai suiga o le vevela i totonu o le tane i le taimi o le toe faʻaleleia o le vai, ma faʻaleleia atili ai le saogalemu o faʻataʻitaʻiga teuina.

3.Taimi moni mataʻituina ma mataʻituina galuega
O le atigipusa ua faʻapipiʻiina i le taimi moni o le vevela ma le mataʻituina o le vai e aofia ai le IoT module mo faʻamatalaga mamao mamao ma faʻailo, lea e faʻaleleia ai le saogalemu, saʻo, ma le faʻaogaina o le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, faʻateleina le tau o faʻataʻitaʻiga teuina.

i

A'o aga'i i luma tekinolosi fa'afoma'i, ole su'esu'ega loloto ole -196℃ cryogenic technology o lo'o iai folafolaga ma avanoa mo le soifua maloloina o tagata.O le taulaʻi atu i manaʻoga o tagata faʻaoga, o le Haier Biomedical o loʻo tumau pea le faʻamaoni i mea fou, ma ua faʻalauiloaina se fofo faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻapipiʻi vai mo faʻataʻitaʻiga uma ma vaega voluma, faʻamautinoaina o le tau o faʻataʻitaʻiga teuina e faʻateleina ma faʻaauau pea ona saofagā i le matata o le soifua maloloina. .


Taimi meli: Ian-17-2024